Waarom een lamelparket?

Veel mensen vragen zich af wat voor soort vloer zij gaan leggen in hun woning wanneer zij gaan verhuizen. Kies ik voor vloerbedekking? Ga ik voor een lamelparket? Een gietvloer, is dat een optie? Ik kan ook een betonvloer kiezen of ga ik toch voor een houten vloer? Deze keuze ligt aan de persoon zelf. Wat voor budget heb ik? Wat vindt ik mooi? Ligt er wellicht al een mooie vloer in het huis? Wat past het mooiste bij de meubels in huis? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf moet afvragen voordat je gaat kiezen wat voor vloer je in huis wilt. Want als de vloer en eenmaal in ligt dan is het nog moeilijk te veranderen. Lees in deze blog een pleidooi voor een lamelparket. Lees wat het is en waarom u het moet kiezen!

Kiest u ook voor een lamelparket?

Een lamelparket is een vloer die veel meer mensen in hun woning aan laten leggen. Lamelparket wordt ook wel een samengesteld product genoemd. Het bestaat uit een toplaag en uit een onderlaag. De onderlaag bestaat uit een minder hard werkende laag, vaak multiplex. Maar de toplaag is een dunne plank massief hout. Hier tussen zit een lijmverbinding. Dit alles wordt lamelparket genoemd. De prijs van deze vloeren is erg verschillend. Dit ligt namelijk aan de kwaliteit van de onderlaag en de toplaag.

Lamelparket bij Bax Houthandel

Steeds vaker kiezen mensen voor een lamelparket. Het wordt steeds populairder. Het is gemaakt van multiplex en is zeer stabiel. Het hout is geschikt voor vloerverwarming en aangezien steeds meer mensen dit willen is het nog een voordeel voor deze hout soort. Ook Bax Houthandel verkoopt deze hout soort met vergen. Het is kwalitatief een heel goede vloer en is bij Bax Houthandel te verkrijgen tot wel 35cm breed. Dit geeft een geweldig effect en resultaat en dus steeds meer mensen kopen het. Ben jij ook op zoek naar een lamelparket? Kijk dan eens bij Bax Houthandel. Bax heeft een geweldig assortiment en er zit voor ieder wat wils wel iets tussen!